Цанко Цветанов обясни защо Вечното дерби не предложи качествен футбол

Наставникът на Левски – Цанко Цветанов говори пред камерата на Diema sport след равенството 0:0 с ЦСКА и заяви, че резултатът е напълно справедлив.

Както е известно, той води днес "синия" отбор, защото Станимир Стоилов е наказан вследствие на невъздържаното му поведение след мача с Лудогорец за Купата на България отпреди няколко дни.

„За съжаление не успяхме да победим. С оглед на мача, мисля, че равенството е заслужен резултат. Атмосферните условия не бяха най-добрите. Теренът беше мокър, топката бърза. Получи се динамичен мач без особено много голови положения”, започна Цветанов.

„Не мога да кажа, че е било трудно без Станимир Стоилов. Имаше много борба, единоборства, но не и толкова футболни достойнства. Това за мен е дебют-бенефис”, отбеляза героят от емблематичното американско лято през 1994 година.

„В определен момент през първото полувреме имахме превес, ЦСКА имаше такъв в последните минути. Ще се повторя, мисля, че равенството е справедлив резултат. Не мисля, че имаме чак такава нужда от комуникация със Стоилов. За колегите ще кажа, че нямах слушалка в ухото. Благодаря на Стоилов за доверието”, каза още Цанко Цветанов.

Имаше добра организация в отбора с изключение в последните моменти. Много съм доволен от футболистите. Спазиха всички указания. Мисля, че нашия отбор стои добре”, заключи помощникът на Мъри Стоилов.

Източник: ФАКТИ

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here