Христо Стоичков показа своята автобиографична книга пред около 50 милиона души

Пред аудитория от около 50 милиона души Христо Стоичков показа своята автобиографична книга "Историята" на американската аудитория. Кавалерът на "Златната топка" излезе от ролята си на анализатор и седна на стола, за да бъде разпитан от приятеля си Иван Саморано. В най-гледаното време на телевизионния гигант TUDN – най-гледаният испаноезичен канал в САЩ и Латинска Америка, българската легенда разказа за бестселъра, написан съвместно с Владимир Памуков и издаден от "Софтпрес". Ицо обясни за времето през социализма, когато му беше забранено да играе футбол. Освен това заведе екипа на TUDN в звукозаписното студио, където в продължение на месец лично е записал аудио версията на "Историята".

След като Барселона започна да продава книгата на испански и английски език, Стоичков даде шест интервюта за най-големите испански издания. На първо място бяха мадридският вестник "Марка" и каталунският "Мундо Депортиво", където започна и журналистическата кариера на Камата. След като спря да играе, всяка седмица той имаше своя колонка там. "Исках всички българчета да прочетат как един младеж от Пловдив е изпълнил мечтата си. 70 000 тираж имаме в родината ми! Вече вярвам, че "Историята" ще стигне до милиони в цяла Америка", написа Стоичков в профила на своя бранд H8S във "Фейсбук".

Представям книгата си в най-гледаната спортна испаноезична телевизия TUDN USA! Исках всички българчета да прочетат как…

Публикувахте от H8S Hristo Stoichkov в Петък, 13 ноември 2020 г. Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here