Хората с тази кръвна група изневеряват най-често

Често влизайки във връзка, най-важният въпрос, който си задаваме е дали това е човекът и дали отношенията ви с него могат да просъществуват дълго.

Според учените има хора, които са предразположени към изневяра още от рождението си, а поводът за това е кръвната им група, пише Жената Блиц. Те са установили, че именно тя може да покаже, че човек е предразположен да изневерява и мами половинката си. Става въпрос за хората, които са от А кръвна група. Те са склонни към измами, далавери и изневери. Това обаче не означава, че бракът ви с такъв човек няма да е стабилен. Тези хора предпочитат мимолетните афери и флиртовете и не биха напуснали половинката си. Според статистиката почти 95% от хората от Б кръвна група не биха изневерили. Те дори не могат да понесат мисълта да кривнат, но пък са способни лесно да оставят половинката си, ако имат проблеми. Те не биха простили предателство. Най-верните хора са носителите на АБ кръвна група. Те могат да фантазират за някого, но това винаги ще си остане в съзнанието им

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here