Херо с мощна атака срещу съдията на Берое-Локо Пд

Старши треньорът на Берое – Димитър Димитров-Херо, бе изключително афектиран след загубата на неговия тим с 1:3 от Локомотив (Пловдив). Димитров бе много ядосан на съдията, който отсъди две дузпи в мача, по една за всеки тим, и в края на срещата изгони Иван Минчев с втори жълт картон.

"Да допуснем гол от статични положения беше единственият начин да ни вкарат. Това са наши грешки. Отборът на Локомотив има преимущество при тези положения, нашето позициониране беше неправилно. Друг е въпросът дали имаше нарушение за втория гол, за мен нямаше такова", започна Димитров.

"То беше ужасно съдийство. Дузпата им бе напълно измислена. Друг е въпросът дали е имало дузпа за нас. Вторият гол, който ни вкараха, никакво нарушение. Това съдийство беше безобразно второто полувреме. Неприятно ми е, защото ние до този момент играхме по-добрия футбол. Бяхме по-добрият отбор – статистиката го показваше. Честитя победата на Локомотив, но няма как да не поздравя моя отбор'', заяви още Херо.

''Ако е имало нарушение на Теди Мезаг, това е втори жълт картон. Защо не му го даде съдията? То нямаше докосване. Защо беше вторият жълт картон на Иван Минчев? Нито Иван знае, никой не знае. Аз не искам такива дузпи подаръци, ако я е нямало, да не я е давал, но такива компенсации като през второто полувреме, не го приемам", коментира още той.

''До втория им гол, измисленото нарушение, което им дадоха, ние владеехме инициативата. Нормално отборът като допусне попадения от статични положения да рухне психически. Нашият отбор беше по-активният и заслужаваше повече. Съдията изигра изключително негативна роля. Може би е нямало дузпа за нас, но като я е нямало, да не я дава", завърши Димитър Димитров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here