Футболист на ЦСКА, вкарал 1 мил. евро в касата на “армейците”, с емоционален пост

Вчера ЦСКА продаде Евандро на унгарския МОЛ Фехервар. Трансферът е на стойност 1 милион евро, а "червените" ще получат сумата на два транша.

Ден след трансфера си в Унгария, бразилецът използва социалните мрежи, за да благодари на бившия си отбор и феновете за последните 2 години, прекарани на "Българска армия".

"Благодаря, ЦСКА. Сега е мой ред да кажа довиждане на всички вас. Първо искам да благодаря на всички за грижите, на съотборниците ми, на треньорите, на директорите. Искам да благодаря на всички фенове на "червената армия" за това, че винаги вярваха в мен и ме окуражаваха да давам най-доброто от себе си. Ще пазя спомен за всеки един от вас в сърцето си и винаги ще бъда част от вас. Това не е краят, а само довиждане. Само ЦСКА", написа той в Инстаграм.

        Вижте тази публикация в Instagram.                  

Now it's my turn to say goodbye to you all, first I want to thank everyone for their care, the players, coaches and directors, I want to thank all fans of the Red Army for always believing in me and always encouraging me to do my best , I will take each one of you in my heart, and I would always be part of this red crowd, this is not an end but a goodbye. # SamoCSKA❤️🙏🏽⚽️🏃🏽‍♂️🔴⚪️

Публикация, споделена от evandro.silva09 (@evandrosilva09) на Юли 17, 2020 в 11:41 PDT

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here