Унгарски и турски клубове се наредиха на опашката за Найджъл Робърта

Хърватският гранд Динамо (Загреб) ще трябва да се бори, ако иска да привлече нападателя на Левски Найджъл Робърта. Според „Тема Спорт“ в офисите на клуба са постъпили още запитвания за родения в Нидерландия национал на Кюрасао. Те са от унгарски и турски отбори.

Преди време Робърта бе желан от Ференцварош, но сега интересът е от друг маджарски клуб. „Сините“ вече отхвърлиха първото предложение на Динамо (Загреб) за правата на 22-годишния таран. Клубът от "Максимир" искаше да го вземе под наем, а след това евентуално да откупи правата му.

От Левски обаче на този етап категорично не са съгласни с подобен вариант. За да склонят все пак на такава опция, те настояват да получат поне 300 хиляди евро до края на месец май. В противен случай сделка няма да има.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here