Убиха в масово улично сбиване ММА боец

Боецът от смесените бойни изкуства Керим Хайрулаев е убит тази нощ в масово улично сбиване, при което е получил смъртоносна прободна рана с нож. Според непотвърдена информация в инцидента е починал още един ММА боец – Рамзан Амиров.

Трагедията се е случила в селцето Тарки в Дагестан. Поводът за масовото сбиване е бил скандал за изселването на семейството на 28-годишен мъж, който е арестуван по подозрение за хладнокръвното убийство на 23-годишния Вали Абдурагимов.

Младежът, който е водил активна борба срещу разпространението на наркотици, е бил застрелян на 3 януари в планината Тарки Тау. Фамилията на убиеца е известна в Тарки като занимаваща се с продажба на дрога. Именно затова и жителите са поискали тяхното изселване.

Снощи из Тарки е тръгнал слух, че заподозряният в убийството е върнат в дома си. Заради това група от хора се е отправила към къщата. Възниква бой със семейството и 16-годишният братовчед на задържания наръгва с нож Керим Хайрулаев.

Раната се оказала смъртоносна. Според очевидци, неговият приятел и ММА боец Рамзан Амиров също е наранен и след това е починал в болница. Няма официално потвърждение на тази информация.

След разразилата се трагедия, жителите на селцето бързо барикадирали улицата и едва след няколко часа преговори полицаите успели да ги убедят да се приберат по домовете си.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here