Тони Димитрова с емоционално признание след смъртта на брат си

Тони Димитрова получи един от най-тежките удари от съдбата, защото миналата събота, навръх Архангелова задушница, загуби брат си, който беше заразен с коронавирус и разви двустранна бронхопневмония. Близо седмица по-късно певицата продължава да тъжи, а мъката ѝ тепърва ще се разгръща с времето. "Не отричах съществуването на коронавируса, но не мислех, че е толкова тежко и не мислех, че така ще се развие", споделила певицата ден преди брат ѝ Йордан да си отиде от този свят.

Той беше настанен в Интензивното респираторно отделение на УМБАЛ "Света Марина" – Варна, а няколко дена преди да си отиде съпругата му заяви, че състоянието му е тежко и той диша с кислороден апарат. Прилаганото лечение не давало резултати, затова близките на Йордан казаха, че се търси рековалесецентна плазма, но проблемът е, че има твърде много чакащи пациенти, а донорите не са достатъчно. Малко след това Тони Димитрова сподели, че все пак снаха ѝ е успяла да намери плазма за лечение. За съжаление само ден по-късно тя изгуби брат си. "Желая на всички да се излекуват и тая напаст да се махне от света. Трябва да се спазват правилата, а ние ги заобикаляме", цитира я "Галерия". "Всички лятото си мислехме, че заразата ще приключи. За мен цялата ни беда идва от това, че не се спазват мерките. Не искам никого да съдя, но събирайки се много хора на едно място, се подпомага разпространението на вируса. Яд ме е на нас си", сподели певицата.

Загубата на брат ѝ далеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко след това звездата сподели, че баща ѝ страда от тежка форма на деменция.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here