Той ли е избраният да поведе България от пророчеството на Севрюкова

Той ли е избраният да поведе България от пророчеството на СеврюковаДойде ли времето да се сбъдне пророчеството?  Сред нас ли е вече духът на преродения Давид от пророчеството на Слава Севрюкова.

“Духът на преродения Давид е тук, в България. Той ще изиграе изключително важна роля на политик и ще оттласне страната напред.”, казва тя. Ванга пък казва: Този политик ще изведе България напред.

И двете го описват като висок мъж, който ще успее да стопли отношенията ни с Русия.

Оглеждайки се в съвременните политици виждаш един, който рязко се откроява. Наричат го  политикът на новото време, новият политик. Партията му Възраждане се превръща във все по-голям фактор. Тя привличат постоянно нови симпатизанти. А той – Костадин Костадинов си позволява това,  което никой друг преди него не си е позволявал – политика на честност и почтеност. Различна и  независима политика. Прави я по нов начин – непокорен  и непримирим. Не се колебае да изрече или просто да изкрещи, че България може да е независима .

Пророчеството още казва, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете“

Костадин Костадинов е роден 1979 г. и точно през 80-те е бил момче в първи клас.

Севрюкова още казва, че  когато всичко се срине, мъж на 44 години ще застане начело на държавата и ще я изведе .

Думите на леля Слава за спасителя на България са от 80-те години и буквално са: „…виждам го като момченце на осем-десет години и той ще играе много важна роля в управлението на страната”.

Сега би трябвало да е около 40 годишен. Точно толкова на колкото е Костадинов сега.

Той ли е политикът на новото време съхранил духа, който ще помогне на България, за да се превърне в малката Швейцария – богата и в разцвета си?

Той ли е прероденият Давид?

Високият мъж, който ще помогне на България, Костадин Костадинов.

Виж повече на 24 Chasa EU

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here