Тити: Не знам какво ще е бъдещето на Георги Тодоров

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че са водени преговори за привличането на халфа на Царско село – Уесли Ната. Той говори и за това, дали е обсъждана треньорска смяна.

"Имахме предварителни разговори за Ната. Условията бяха добри за Левски. Всеки клуб се стреми да продаде свой футболист в чужбина, за да вземе повече средства. Единственият, който ще води вече преговори за Ната е Наско Сираков. Ние имаме остра нужда от играчи на терена. Трябва да вървим стъпка по стъпка", обясни Папазов.

"Имам морален ангажимент към Наско Сираков. Жертвах лятото на семейството си заради това. От 1 септември обаче имам ангажимент и към баскетболния отбор. Моите ангажименти към баскетболния тим не пречи на работата ми и помощта, която оказвам на футболния клуб".

"Лесно е да се съди един треньор. На 10 юни Георги Тодоров дойде в много тежък за Левски момент. Не знам какво ще бъде неговото бъдеще. Темата за смяна на треньора на този етап не съществува", допълни Тити.

В същото време изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри за ситуацията около централния защитник Холмар Ейолфсон.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here