Тейлър Суифт с историческо постижение

Финиширайки една забележителна за кариерата си музикална 2020-та, Тейлър Суифт се записа в историята с още няколко постижения. Новият ѝ албум "Evermore", последният ѝ 5-звезден проект, окупира #1 в Billboard 200, а фокус сингълът от него, “Willow”, се нареди под #1 в Billboard Hot 100, с което изпълнителката се превърна в първия и единствен артист в историята на Billboard, който едновременно дебютира на върха на двете престижни класации. Тейлър е и единственият артист с такива исторически постижения в рамките на една година.

Новите успехи идват само 4 месеца след хитовия албум "Folklore" и песента “Cardigan”, които също си извоюваха #1 в Billboard 200 и Hot 100. “Willow” е 7-ият #1 сингъл на Суифт в Hot 100 и 3-ият ѝ #1 дебют в чарта.

Тази седмица изпълнителката държи и челната позиция в Billboard 200 с новия си албум evermore и се нареди под #3 с "Folklore". Окупирайки тези две позиции, тя официално бе обявена за “първият артист-жена с 2 албума в Top 3 на Billboard 200 от 1963.”

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here