Стефан Гамизов: Мутропростаците се похвалиха, но забравиха, че е заради високата смъртност

Мутропростаците от инвентарната книга на Путин на власт в България, се похвалиха вчера за оценката на рейтинговата агенция “Фич”. Съвсем в техен нагъл мутропросташки стил, те пропуснаха да отбележат с какво се придружаваше оценката. Може би най-впечатляващото е, че БВП расте според “Фич”, защото умират много хора, не се раждат и емигрират, а не защото икономиката догонва тази на ЕС.

Или е проста математика – нещо се случва с парите на ЕС в джобовете на мутропростаците, но общата цифра статистически се дели на все по-малко оцелели, родили се и живеещи в България българи!

Много пъти съм го казвал, пак ще го кажа: Не сте просто корумпирани мутропростаци в ГЕРБ и останалите прислужници, всичките от инвентарната книга на Путин за корумпирани предатели! Вие сте хилядолетната чума за България!

Стефан Гамизов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here