Стартираха разследване за инцидент на мача Лийдс – Манчестър Юнайтед

Дисциплинарната комисия към английската Футболна асоциация (ФА) стартира разследване на мача между Лийдс Юнайтед и Манчестър Юнайтед от последния кръг във Висшата лига, след като предмет удари по главата един от младите футболисти на гостите – Антъни Еланга, научихме от ФА.

19-годишният нападател бе цапардосан по главата с предмет, полетял от публиката на домакините, малко след като се бе появил на терена. Медицинският екип го прегледа и не установи нещо по-сериозно, което позволи на Еланга да доиграе срещата, че дори да се разпише за крайното 2:4.

Подобни инциденти до скоро се считаха за забравен каприз на английските запалянковци, но напоследък се забелязват все по-чести прояви на агресия, които станаха и повод за притеснение у властите.

Не е изключено Лийдс да бъде лишен от домакинската си публика, ако ФА реши да наложи цялата строгост на закона си върху клуба.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here