Солскяер: Челси почива 2 дни повече от нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира с тъга загубата от Челси на полуфиналите за ФА Къп. "Червените дяволи" отстъпиха с 1:3, а първите два гола паднаха след груби грешки на Давид Де Хеа. Солскяер защити испанския страж и изтъкна други причини за тежкото поражение. 

"Това, че получихме гол точно преди почивката, беше много тежък удар. Загубихме концентрация, което е разочароващо. Челси имаше 48 часа повече за почивка преди мача. Това не е оправдание, а факт. По-добре да загубиш на полуфинал, отколкото изобщо да не стигнеш до него", заяви Солскяер.

"Не искам да говоря за увереността на Де Хеа, ще кажа само, че той е много силен в ментално отношение. Давид знае, че след такива удари трябва да направи спасяване в 100 от 100 случая, но това е футболът. Той беше готов за мача и затова му гласувах доверие", продължи норвежецът.

"Всички знаят движенията на Оливие Жиру и начинът, по който атакува топката на близката греда. Трябваше да се защитаваме по-добре в тази зона. Целият отбор закъсня в конкретната ситуация, а и вторият гол можеше лесно да бъде избегнат. Ерик Байи е добре, няма тежка контузия – само цепната глава. Нямаме време да се самосъжаляваме. Предстоят ни два мача за една седмица, а после идва Лига Европа", добави Солскяер.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here