Скандалджийката Екатерина печели “Игри на волята”?

Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка както на участниците в „Игри на волята”, които до скоро негодуваха срещу нея, така и на зрителите, показват коментари в социалните мрежи. Емоционалната риалити звезда често пили нервите на съплеменниците си. Зрители на екстремното риалити обаче определят йога инструкторката като сигурен финалист, заради бързия ѝ ум и перфектното решаване на пъзелите. Два пъти, когато нямаше никаква надежда за победа в надпреварата с отбора на Жътварите, благодарение на Екатерина племето ѝ Рибарите побеждаваше. Скандалджийката с лекота печелеше двубои, които се оказваха решаващи за съдбата на племето ѝ. В първите епизоди на „Игри на волята” чепатата йога инструкторка се бореше срещу сестра си Йоанна, която бе в племето на Ловците. Двете трябваше да запазят в тайна от останалите участници роднинската си връзка и се бореха в две воюващи племена, за да оцелеят. В по-късния етап на играта истината бе разкрита и сестрите започнаха да се борят рамо до рамо в племето на Рибарите. Макар че са сестри, двете са доста различни и визуално, и по характер. Скандалджийката Катя се смята за черната овца на семейството. Тя живее ден за ден, оставя недовършени начинанията си, често разчита на помощта на родителите си, избухлива е и самонадеяна. По-малката Йоанна е студентка по политология в престижния университет Йейл. Двете често са в конфликт, а Йоанна последвала Катя в „Игри на волята” с надеждата, че изпитанията ще ги сближат.

Вероятно коварният план на продуцентите е в един момент да изпратят двете сестри една срещу друга в неравен двубой за голямата награда от 100 000 лева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here