Селянка размаза гражданка във „Фермата“

Млада майка на три деца от село Борима победи с гръм и трясък амбициозна гражданка, образована в Лондон на елиминационния дуел в риалити състезанието "Фермата".

Дребничката, но жилава Веселка смаза атлетичната Елизабет, борейки се с всички сили за победа. Резултатът в нейна полза беше 8 на 3. Веселка, която си изкарва хляба като конярка и живее в лишения със семейството си, показа превъзходство във физическа надпревара.

Ненадмината беше в сеченето на трупи и пренасянето на пясък с количка – дейности, който извършва и далеч от риалити шоуто. Бети също демонстрира хъс, въпреки че не обича селския труд. До този момент тя е работила в галерия в Лондон и в гръцка компания у нас.

По време на дуела Веселка получи подкрепа от майка си и сестра си. Докато роднините ѝ я нахъсваха чрез видео обръщение, водещият Иван забеляза колко бедно живеят.

"Семейството ти се справя в трудни условия, да не използвам думата мизерия. Всички разчитат на теб да се върнеш като победител и да донесеш голямата награда!", каза той на многодетната майка и я окуражи да стигне до финала.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here