Свобода на словото или диктатура в действие

Свобода на словото или диктатура в действиеСвобода на словото или диктатура в действие…

Някой има ли си на представа колко са блокираните сайтове? Колко са свалените страници и групи, колко са блокираните профили в социалните мрежи?

Броят им е в стотици, ако не и хиляди. Невиждана цензура се вихри за свобода на словото и дума не може да става. Но какво да се прави оцеляването на ГЕРБ е на живот и смърт.
Щом и Бойко пак почнаха да го разкарват като мечка на мегдана по малките села и градове това означава, че залогът е голям.

Та нали Самият Бойко Борисов беше тръгнал да гради образ на международник по света и добре че с това негово говорене не ни вкара във война както казва Атанас Зафиров от БСП. То добре, ама какво става със свободата на словото, никой нищо не казва и всички мълчат. Мълчете, тя мечката играе днес в нашият двор, а утре във вашият дето е казал народът. 22 сайта на нашата медийна група само за месец са забранени за социалните мрежи.

И някак си абсолютно случайно по време на избори, нали? Европа гледа, казва Цветанов и дано е така, защото ресурсите на Европа се използват за разчистване на лични политически сметки и вендета от ГЕРБ спрямо опонентите си. Европа гледа и дано е видяла, защото тя гледа именно тези сайтове, които си позволяват да критикуват да казват истината или нямат цензура.

Защото, ако гледа медиите на ГЕРБ то тази Европа ще бъде излъгана като целият Български народ. Свобода на словото или диктатура е това? Но всички знаем как свършват диктаторите и ще дойде ден, в който с техните камъни по тяхната глава, както е казано.
От:24chasa.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here