Родители онемяха от видяното на камерата в стаята на сина си (ВИДЕО)

Родители сложиха камера в стаята на 2-годишния си син, за да видят какви ги върши детето през нощта и защо всяка сутрин го намират на земята, пише Daily Mail, цитиран от jenata.blitz.bg.

28-годишната Пейдж, майка на 23-месечния Фин, една сутрин влязла в стаята му и видяла, че синът ѝ спи до кучето им, въпреки че предната вечер го е сложила в креватчето му.

Детето и четириногият любимец на име Брут са неразделни от появата на Фин. Бебето имало проблеми със сърцето, лекарите му направили няколко операции и кучето сякаш усещало всичко и не се отделяло от него.

Така малкият се сдобил с приятел и закрилник в лицето на четириногия домашен любимец порода Боксер.

Въпреки че Фин вече няма здравословни проблеми, дружбата му с кучето продължава.

А от момента, в който започнал да спи в своя собствена стая, всяка сутрин родителите му започнали да го намират на земята, сгушен до кучето.

Преди около месец Фин започна да спи в "голямото си момчешко легло".

Брут се качваше при него и започна да спи в леглото му всяка вечер. Лягаше до него, сякаш за да му попречи да не падне от леглото.

След това Фин започна да спи на пода, а Брут – до него.

Пейдж и мъжът ѝ решили да сложат камера в стаята на сина си и да видят какви ги върши детето през нощта. Кадрите буквално ги изумили.

Оказало се, че всяка вечер, след като излязат от стаята му, Фин взима одеялцето и плюшената си играчка и ляга до четириногия си приятел.

От кадрите се вижда как кучето търпеливо изчаква малкия си приятел да се намести на него и двамата заспиват.

"Брут иска да бъде в стаята на Фин. Той не е от типа куче, което прави нещо, което не иска. Никой не го принуждава да бъде в тази ситуация", споделя Пейдж.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here