Рио Фърдинанд: Грешка бе, че дадоха капитанската лента на Хари Магуайър

Хари Магуайър е обект на постоянни атаки, както от критици, така и от привърженици на Манчестър Юнайтед. Рио Фърдинанд дори влиза в категорията на бившите легенди, които не са доволни от рекордната покупка на „червените дяволи“.

Бившият централен защитник дори разкритикува решението капитанската лента да отиде на ръката на Магуайър, след като през 2020 г. тя слезе от ръката на Ашли Йънг.

„Да си капитан носи след себе си огромна отговорност, защото това идва със своята история и тежест върху плещите. За целта ти е нужен опит в самия отбор преди да ти връчат тази тежест. Беше по-важно за Магуайър да се превърне в постоянна фигура в Манчестър Юнайтед преди да му бъде дадена капитанската лента“, каза Фърдинанд за Vibe with Five, цитиран от Daily Mail.

Мнението на бившия английски национал е, че Давид Де Хеа е бил по-правилният избор, защото е човекът с най-дълъг стаж на „Олд Трафорд“. 95-милионната покупка от друга страна имаше само 6 месеца в клуба преди да бъде удостоен с тази чест.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here