Рачков сам призна как му изневерява новото му гадже

Откакто е с новата си приятелка – плеймейтката Анита Димитрова, Димитър Рачков не е спрял да се чуди какво да ѝ подари и как да я накара да се чувства като истинска принцеса.

27 години по-младата блондинка, която за първи път се появи официално като половинка на тв водещия на 51-ия рожден ден на Кремена Халваджиян, след това става център и на редица пикантни слухове.

Наскоро, по време на представлението си "Забраненото шоу на Рачков" в зала "Арена Армеец", Рачков призна нещо, което така разбуни духовете, че положението стана направо за пожарогасител.

"Oт 6 мeceцa живeя c плeймeйткa. Cнoщи иcкaх дa я гушнa, a тя ми кaзa: "Ocтaви мe, чeтa нoвaтa кoнcтитуция", заяви комикът и остави слисани зрителите. Нищо, че казаното бе под формата на майтап, за всички е добре известно, че зад шегите в повечето случаи се крие истината.

Така стана и ясно с кого или по-скоро с какво "Мис Плеймейт" 2017 Анита Димитрова изневерява най-безцеремонно на Рачков и то буквално под носа му.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here