Първа катастрофа с новото M3

Новото поколение на BMW M3 и М4 бе представено в края на изминалата година, а първите клиентски автомобили бяха доставени преди едва няколко седмици. Въпреки всичко, ето че някой вече може да се „похвали“ с първото пострадало BMW M3 и то във върховото му изпълнение Competition.

Под капака на седана можем да намерим 3.0-литров бензинов шестак, който според BMW генерира 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра, но както по-рано този месец ви разказахме, данните са спорни и най-вероятно са по-високи. При всички случаи, то мощността не е никак малко и в комбинация със задното предаване, то всяко движение върху педала на газта трябва да е доста премерено.

View this post on Instagram

A post shared by BIMMA WORLD (@bimma_world)

В противен случаи, резултатите са налице и са видими от снимките и видеото, които набират все по-голяма популярност в социалните мрежи. Не се разкриват точни детайли за инцидента с М-ката, но пък съдейки по щетите от дясната страна, то най-вероятно седанът се е срещнал с мантинела или бетонова стена, като това съвсем видимо се е отразило и на предната броня от която липсват парчета. Част от коментарите предполагат, че автомобилът е тестов и инцидентът се е случил по време на тест драйв, но какъвто и да е случаят, то някой вече разполага с едно М3 Competition по-малко.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here