Проф. Кантарджиев загубил жена си в началото на епидемията

Професор Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб е едно от най-популярните лица в България в тежките дни на епидемията от коронавирус, а вечните му забавни гримаси служат като рядък лъч светлина сред новините за заразени и чували за трупове. Медикът обаче крие жестока лична драма – по средата на първата вълна на пандемията Кантарджиев е загубил жена си, но се опитва да запази личната си трагедия в тайна, за да не тормози допълнително колеги и приятели, пише Лупа.бг.

Съпругата на професора – Илияна, е студентската му любов, двамата живеят заедно близо 45 години, преди жестоко злокачествено заболяване да я отнесе без време. Първото от четирите им деца се ражда, още докато следват, като жената на бъдещия директор на Центъра за заразни и паразитни болести прекъсва, за да се грижи за детето.

Двамата преминават заедно през дни на жесток недоимък с малки деца на ръце, но постепенно достигат върхове в професията си. Кантарджиева става рентгенолог, като злите езици шушукат, че именно тази жестока работа има отношение към заболяването ѝ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here