Протестиращи отново блокират движението пред НС

13-и ден на недоволство срещу кабинета на Бойко Борисов. В 9,00 ч. беше обявен протест пред Народното събрание. Той е свързан с предстоящото гласуване на вота на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Към 10,00 ч. пред парламента се бяха събрали към 40 души, съобщава бТВ.

По-късно техния брой се увеличи и към 11,00 ч. протестиращите пристъпиха към блокиране на движението пред Народното събрание, както направиха и през вчерашния ден.

16 часа продължи гражданското недоволството този понеделник. Хората се събраха пред парламента и блокираха сградата, докато депутатите обсъждаха вота на недоверие.

Около 19,00 ч. отделни групи блокираха движението при Софийския университет и „Орлов мост“ с искане за оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Хората казаха, че са дошли да си починат на тези кръстовища, да се огледат и да намерят правилния път на движение за страната ни.

След 21,00 ч. хората се преместиха пред министерския съвет със скандирания "Оставка" и "Всеки ден ще е така до победата".

В последните часове на деня започна нова обиколка през Съдебната палата, булевардите „Патриарх Евтимий“ и  паметника Левски, след което хората се върнаха отново в „Триъгълника на властта“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here