Продължава раздорът между Елена Йончева и Корнелия Нинова

Трите сигнала, касаещи ББ, които внесох в прокуратурата 05/2019., не бяха подписани от К. Нинова, защото тя не пожела. Като български депутат от БСП, това за мен беше непонятно. Моята цел е да има резултат. Когато подобен сигнал не е подкрепен от лидера на опозицията,това е явна индикация за липса на политическа воля истината да излезе наяве. През последната година не чух г-жа Нинова да призове г-н Цацаров да разследва сигнала.

Това написа евродепутатът Елена Йончева, продължавайки да твърди, че лидерът на левицата категорично е отказала да подпише сигналите срещу премиера по "Барселонската афера".

"Да сте чули г-жа Нинова да призове за независима експертиза на аудиозаписа с Борисов, в който той заповядва да бъде унищожен и бизнесмен, и политически опонент? Депутатите от ЕП призоваха за независима експертиза. Такава беше направена. Гласът е на Борисов. Да сте чули от Нинова да спомене за тази експертиза?", допълни Йончева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here