Половинката на Наум Шопов се бояла да…

Теа Минкова се бояла да сменя пелени.

"Първите две седмици, след като се прибрахме от родилния дом, изпитвах неистов страх да сменям пелените на Амая. Буквално Наум я сменяше по 5-6-7 пъти ..( Този период бързо приключи).

После настана големият кеф – Амая ме гледаше любопитно, аз и разказвах истории и смяната на пеленки беше песен. В последно време сме на война – въртене, скубане, смях, писъци, рев… Така де, кОпон", пише половинката на Наум Шопов в своя публикация в Instagram.

        View this post on Instagram                  

Фази на смяна на пелени 1-етап СТРАХ – Първите две седмици, след като се прибрахме от родилния дом, изпитвах неистов страх да сменям пелените на Амая. Буквално @shopov я сменяше по 5-6-7 пъти ..( Този период бързо приключи😅🤚) 2-ри етап УДОВОЛСТВИЕ – После настана големият кеф- Амая ме гледаше любопитно, аз и разказвах истории и смяната на пеленки беше песен ❤️ 3-ти етап КОШМАР- В последно време сме на война – въртене, скубане, смях, писъци, рев… Така де, кОпон😩😅 @pufiesbg са ни верен спътник от ЕТАП ЕДНО♥️ Кожата на Амая остава суха и мека, нямам притеснение от изпускане и раздразнение на тази зона. Вие ще кажете, какви ЕТАПИ предстоят?

A post shared by Tea (@teaminkova) on Aug 22, 2020 at 12:55am PDT

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here