Плеймейтката, възпяла ген. Мутафчийски, с ново ВИДЕО, не оставя нищо на въображението

Певицата Гери Стаменова, коятo стана популярна покрай песента си за коронавируса, в която главно действащо лице е ген. Мутафчийски,  лъсна без гащи в новия си клип.

Миньончето, което се яви на конкурса Мис Плеймейт, не остави нищо на въображението на мъжете във парчето "Bad Bunny" ("Лошо зайче"), пише show.blitz.bg.

Напористата певица явно иска бързо да стане популярна и разчита на евтини трикове. Участва в конкурси, използва лицето на ген. Мутафчийски, а сега е решила да се съблича за малко слава. 

"Няма да я бъде. Тези рекламни стратегии вече не важат. С нищо не блести, освен с гол задник, ама и това не е нещо, което да не виждаме постоянно във всички клипове", съскат в социалните мрежи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here