Петрички охранител с разбита глава след семеен скандал

Известният Стоян Ст. с прякор Тангъро, охранител от Петрич, изплаши до краен предел екип на Спешен център снощи, повикан на адреса му след нелеп инцидент. Пийнал, бившият охранител се скарал със съпругата си размахвал пистолета си срещу нея.

В кавгата Стоян залитнал, паднал и разбил главата си. Незабавно е повикан екип на спешен център, който пристигнал, за да транспортира пострадлия и обработи раните му. Когато обаче медиците се появили на врата, Стоян грабнал оръжието си и зареждайки го започнал да крещи, че ще ги избие. Тръгнал да ги гони с насочен пистолет срещу тях.

Екипът бързо се изнесъл и сезирали полицията. Дежурните се озовали на мястото и закарали Стоян за преглед, а после ще отговоря за заплахите. Явно, че това е патент на ексохранителя тъй като преди време посред нощ със зареден пистолет срещу група деца, играели в училищен двор.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here