Петричев: Не сме имали интерес към футболисти на Левски

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, заяви, че българският шампион не проявява интерес към футболисти на Левски. Припомняме, че се появиха публикации, в които се твърди, че Лудогорец е пратил оферта за Станислав Иванов и Найджъл Робърта. 

Петричев заяви, че Иванов и Робърта са много добри играчи, но двамата не попадат в плановете на клуба. Той добави още, че някой пуска подобни слухове, тъй като иска да изостри отношенията между Лудогорец с Левски.

"Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Лудогорец не проявява итнерес към двамата. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума. 

Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца. По традиция по време на трансферния прозорец, често се заформят саги, които много често са измислица.

Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче, с подобни публикации, някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", заяви Петричев пред Gong.bg. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here