Нови жилища с 40% отстъпка

Поредната разпродажба на имоти организира в края на текущата година агенция Haya Real Estate. Отстъпките на жилищата варират между 5% и 40%. Основно имотите се намират в Валенсия, Астурия, Кастилия ла Манча. Купувачите могат да се възползват от промоционалните цени до 31 януари 2021 г.

Това е третата голяма разпродажба за тази година организирана от агенцията. При предишните бяха обявени за продан с отстъпка близо 4000 имота.

Обявените за продажба жилища във Валенсия се намират в комплекса La Safor. На разположение на бъдещия собственик са басейн, градина, детска площадка, фитнес. Апартаментите, които се оферират са с площ между 107 и 132 кв.м с две спални и две бани. Като бонус купувачът получава безплатно паркомясто. Цените на имотите започват от 104 000 EUR.

В Оведо разпродават жилища с площ до 74 кв.м с една или две спални. Стойностите започват от 92 000 EUR.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here