Никол Потуралски заряза Брад Пит заради 68-годишния си съпруг

Това лято научихме, че Брад Пит е с нова жена до себе си – 27-годишният модел Никол Потуралски, която също има съпруг. Сега, за първи път, откакто светът разбра за аферата им, Никол беше забелязана със съпруга си.

След като бяха забелязан на почивка във Франция, целият свят научи за връзката между Никол Потуралски и Брад Пит. Въпреки огромната разлика във възрастта, това, което привлече най-голямо внимание, беше фактът, че Никол е омъжена.

Съпругът на 27-годишната Никол, Роланд Мери, е по-възрастен от Брад Пит – той е на 68 години. И сега изглежда, че Никол се е върнала в обятията му.

Тя и Роналд бяха забелязани в Берлин да напускат ресторант, собственост на Роналд. Двойката беше в компанията на няколко приятели.

Това е първият път, в който Никол е забелязана със съпруга си, откакто стана известно за връзката ѝ с 56-годишния Брад. Съобщава се, че Никол е в "отворен брак" и има 7-годишен син с Роналд.

Според източниците Роналд изобщо не се интересувал, че съпругата му има връзка с холивудския прелъстител и не ревнува.

„Роналд е философ. Женен е няколко пъти и има пет деца. Не се интересува от негативизъм или ревност“, споделя негов близък приятел.

Роналд притежава няколко ресторанта, а Никол и Брад дори се срещаха в един от тях. Актьорът и Роналд пък се познават от години.

Изправена пред много критики заради аферата с Брад, Никол реши да се заеме с темата:

„Чудех се защо хората оставят омразни коментари? Защо? Каква е целта им? По принцип искам да разбера какво мислите. Защото не те разбирам. Това е толкова грубо и тъжно за тези, които коментират."

Брад, от друга страна, не каза нищо, но според източници той бил реалист по отношение на връзката си с Никол – те живеят в различни страни и той имаше много семейни проблеми, за да се справи, така че не очакваше нищо сериозно.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here