Невиждани до сега СНИМКИ на младата Лили Иванова

Звездата Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът нарича пехотинците. Сантименталният спомен е от Звездец през 1977 година.

Уникалните кадри са изпратени на звездата за нейната колекция със спомени, които са сигурност ще бъдат включени във виртуалният ѝ проект изненада, който примата готвеше да представи тази година.

През 1977 година в Звездец се намира едно от най-големите военни формирования – част от така наречения "Триъгълник на смъртта“ заедно с Грудово (днешен Средец) и Елхово. От снимките във Фейсбук се вижда, че звездата е заобиколена от войници, старшини, офицери, но и от цивилни, които буквално се качват върху нея и я отрупват с аплодисменти. Вижда се още как Лили танцува с редник на сцената.

📸🎶🎵🎶🎵🎶 Фотоархив: концерт в Звездец / 1977 г. Благодарности за снимките на г-н Филип Александров.

Публикувахте от Lili Ivanova в Сряда, 11 ноември 2020 г.

През 1977 г. излиза нейният знаков албум "Гълъбът“. В него е и един от хитовете "Експрес танго“, както и "Обич“, смятана от мнозина за нейна най-силна и знакова песен. По това време Лили вече е разведена с Янчо Таков. През тези години Лили работи с оркестър "Маковете“ предвождан от Здравко Радоев.

По това време тя е в най-силния си песенен и концертен период, когато може би е най-добрата певица не само у нас. Вече се е залюбила с Асен Гаргов, а голямата им любов ражда и най-доброто творчество, пише "Телеграф“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here