Мъртвите знаменитости, спечелили най-много пари през тази година

Известното списание "Форбс" за пореден път прикова вниманието с интересна класация, която обаче беше сметната за прекалено странна от мнозина, а някои дори я определиха като "най-скандалната" досега.

Изданието подреди мъртвите знаменитости, спечелили най-много пари през тази година, а в топ 10 има двама спортисти.

Баскетболната звезда Коби Брайънт, загинал в началото на тази година, е под номер 6 с приход от 20 милиона долара заради рекламни договори и продажбите на биографичната му книга, а четвърти е голф легендата Арнолд Палмър, починал от проблем със сърцето през 2016 година, но спечелил над 25 милиона долара за тази заради авторски права.

В топ 3 са карикатуристът Чарлс Шулц (32,5 млн. долара), писателят Тиодор Сюс Гайзър – Д-р Сюс (33 млн.), а на върха е Краля на попа Майкъл Джексън с 48 милиона долара, спечелени през тази година.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here