Мъж се яви на шофьорски изпит вместо майка си

43-годишен бразилец бе арестуван, след като се преоблече като жена и се яви на изпит за шофьорска книжка вместо майка си, съобщава BBC. Ейтор Шиаве се накиприл с блузка с флорални мотиви, перука и лакирани нокти, но изпитващият го се усъмнил в пола му и извикал полиция.

Механикът се опитал да се представи за 60-годишната си майка Мария, тъй като я били късали вече три пъти. Ейтор твърди, че жената не знаела нищо за плана му и се е явил на изпита зад гърба ѝ.

"Опитваше се да изглежда възможно най-естествено. Беше си сложил много грим и се беше нагиздил с дамски бижута", разказва инструкторът Алине Мендоса. "Усетих, че нещо не е наред чак като седна в колата".

Извиканите полицаи проверили документите на Шиаве и схемата лъснала. Мъжът веднага бил арестуван за измама и злоупотреба с чужда самоличност.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here