Мъж от Добрич се размина с нелепо самоубийство

Около 15:40 часа вчера е било получено съобщение за прострелян мъж с газов пистолет в питейно заведение, находящо се по улица "Теменуга" в град Добрич, съобщиха от МВР.

На място било установено, че 31-годишен мъж се е самопрострелял в областта на слепоочието с личния си газов пистолет поради невнимание.

Вследствие на инцидента същият е с леки външни наранявания, но без опасност за живота. При огледа под масата в заведението е било установено бяло вещество с тегло 0,62 грама, реагиращо на амфетамин.

Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР – Добрич.

Според специалисти е възможно газово оръжие да причини смърт, ако се стреля в затворено помещението и ударната вълна причини травма. Газът пък може да предизвика отравяне на открито само ако дулото е било захапано.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here