Мофията удари Бивол!

Специалзираната прокуратурата е образувала разследване по заповед на Гешев след нареждане на господарите Пеевски и Борисов и срещу биволите е започнала проверка за ОПГ! Междувременно са подложени на перманентни атаки, репресии, удари и натиск от всички останали институции-бухалки на дебелите! Нечувана мерзост! Тези, които от десетилетия се борят срещу ОПГ-тата на мафията да бъдат обвинени в ОПГ! Шепа смели журналисти-биволи разкриват и разобличават престъпленията на ченгетата и мутрите превзели държавата ни и това в очите на наглите ги прави ОПГ! Тази гнусна ченгеджийско-мутренска власт трябва да бъде изрината незабавно!

ДОЛУ МРЪСНИТЕ МУТРЕНСКИ РЪЦЕ ОТ БИВОЛИТЕ!

Всяко посегателство срещу Биволъ ще го приемем, като посегателство срещу БОЕЦ и ще отговорим с всички сили и средства! Споделете и заявете подкрепата си за биволите с готовност да ги защитим и на площадите!

Биволъ: „Случаят с рейда върху „Хиполенд“ е типичен пример на мафиотско отмъщение върху неудобен субект/фирма/бизнес.

Особеността тук е, че Мафията е самата Държава, по точно властта на държавата в лицето и на 3- те неЗАВИСИМИ власти 🙁 Докато мафиотският режим не бъде изринат окончателно, той ще екзекутира всеки, когото набележи като мишена!

Всичко това се извършва пред одобрителния подкрепящ поглед на ЕС и САЩ. Ония си имат собствени финансово -икономически интереси и никак не желаят да осъзнаят какво всъщност става в България! Мутрите затова са и толкова брутални, защото се чувстват недосегаеми и външно-политически защитени. Един ден Историята ще осъди престъпното бездействие на „демократичната общност“ спрямо репресивния мафиотски режим в България!

Биволъ и всички пряко или косвено свързани с нас лица, също са мишена на репресивния произвол на Прокуратура, Спец.прокуратура и оттам всички активирани институции по веригата, като НАП, Полиция, АДФИ и т.н., с цел следене, подслушване, тормоз, фабрикуване на компромати, социално и икономическо унищожение. Заради съществуването на свободната медия сме вкарани и третирани в графата ОПГ!! Точно защото разкриваме и осветяваме истинските ОПГ!! На масовите разпити хората са притискани от спец.шпиц командорите на Гешев да лъжесвидетелстват с измислени твърдения срещу нас!!

Това скоро ще го осветим публично и на международно равнище!

Нищо от ударите на тези институционални бухалки не става без личната санкция на Буда и Шиши. Системата работи по отиграни, класически методи на Мафиотската организирана престъпна структура. В Бг тя се е сляла изяло с държавния властови апарат!

Затова #ОСТАВКА Завинаги!“

#АзПодкрепямБиволъ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here