Луиза Григорова показа прелестна фигура от морския бряг (СНИМКИ)

Изглежда, че и Луиза Григорова няма нищо против от време на време да съблазнява последователите си от профила си в социалните мрежи, особено пък в разгара на летния сезон, когато дрехите почти ги няма, но пък прелестната ѝ фигура е на показ.

Актрисата хвърли дрехи и задръжки и разходи дългите си крака по родното Черноморие и бързо напомни, че освен в театъра и киното, се е изявявала достатъчно дълго и като модел в агенцията на знаменитата си майка Ивет Григорова.

Плажното настроение на Луиза очевидно е повече от добро, а потвържденията валят от профила ѝ. Разбира се, сигурни сме, че зад обектива е съпругът ѝ Димитър Макариев, който има причина да не я изпуска от поглед. Особено пък, след като на един от кадрите актрисата аха да си повдигне изцяло блузката, разкривайки сексапила си.

Източник: ФАКТИ

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here