Кралицата готви нов тежък удар по Хари и Меган след загубата на бебето

Поредна драма назрява в кралското семейство. Явно британската фамилия няма да се сплоти въпреки тежката загуба, която самата Меган Маркъл оповести преди дни.

Съпругата на принц Хари призна в драматично обръщение, че е загубила второто си дете, докато се е грижела за първото – малкият принц Арчи. Бившата актриса призна, че е била съсипана и разкри какво е сторил съпругът ѝ в първите минути след загубата.

Междувременно кралското семейство не реагира по никакъв начин и не пожела да коментира новината, но според близки до кралските особи, всички са потънали в скръб и загубата на дете е заздравила влошилите се отношения между Хари и брат му принц Уилям.

Нещата за момент започнаха да изглеждат добре и драмата покрай напускането на Хари и Меган на Великобритания мина на заден фон, но това очевидно е било просто привидно. Към днешна дата ситуацията изглежда още по-зле и от преди, а Елизабет II показва, че може да забавя, но не забравя своето наказание.

Експерти прогнозират влошаване на отношенията между принц Хари и британското кралско семейство до края на месец март 2021 година.

Историкът Ана Уайтлок се съмнява, че друг развой като цяло е бил възможен след заминаването за САЩ на младата двойка. Тя обърна внимание и на факта, че постът, който доскоро заемаше Хари – капитан на Кралската морска пехота, вече е предложен на брат му Уилям.

Според нея това показва, че кралското семейство не очаква от Хари да се върне във Великобритания. Историчката счита, че е силно вероятно по време на диалога, който е планиран през март 2021 година да се стигне до там, че на двойката да бъдат забранени определени медийни проекти.

Писателят Робърт Лейси вярва, че след преговорите Хари и Меган ще загубят почетните си титли Негова и Нейно кралско височество. Освен това най-вероятно няма да имат право вече да се титулуват като херцог и херцогиня на Съсекс.

„Очевидно е, че ако при предоговарянето на условията през март се стигне до заключението, че Хари и Меган вече не могат да останат работещи кралски особи, те ще трябва да се разделят с титлите си и званието Негово и Нейно кралско височество”, подчерта той.

Робърт Лейси е британски историк, автор на биографията на Елизабет II и книгата „Войната на братята”, в която се разказва за конфликта между Хари и Уилям. Той е смятан за експерт по делата на кралското семейство. Той бе и историческият консултант за телевизионният сериал „Короната”, който хроникира живота на британската кралица.

Припомняме, че от 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да изпълняват задълженията си на членове на британското кралско семейство. Те се преместиха в Съединените американски щати, където живеят и до ден днешен. През септември Хари и Меган подписаха договор с Нетфликс.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here