Клоп: Лудост е да играем толкова много мачове!

След равенството 1:1 с Фулъм мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че и футболистите са човешки същества и лудост, че тимът му трябва да изиграе толкова много мачове с едни и същи футболисти.

"В първите 30 минути наистина не играхме добре. В този отрязък от мача можехме да загубим мача. Второто полувреме беше различно. Това са нормални неща. Футболистите са човешки същества. Вчера всички отбори, които през седмицата имаха двубои в Шампионската лига, срещнаха трудности. Трябваше да изиграем толкова много мачове с едни и същи футболисти. Това е лудост. Въпреки всичко, гледаме напред. Следващото предизвикателство е Тотнъм", каза Клоп след срещата.

"Хубавото е, че реагирахме след слабото начало. Доминирахме до края и можехме да вкараме още един или два гола. Разочарован съм от начина, по който започнахме, но съм доволен от ответната реакция. Не си търся извинения. Само вижте колко мача играят отборите. След завръщането от Дания се подготвихме добре. В друг ден може би щяхме да победим. Когато не можеш да спечелиш, поне не губи мача. Аз обаче смятам, че играхме достатъчно добре, за да вземем трите точки", допълни германецът.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here