КИРИЛ СТАМЕНОВ: ПРЕДСТОЯТ НА 26-ти МАЙ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ!

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ПРЕДСТОЯТ НА 26-ти МАЙ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ!
Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов!
Браво, но какво представлява Европейски съюз?
Я да видим, а!
Ами Европейски съюз е мащабен план на Хитлер още от 1941 година подготвен от висшия партиен, отявлен нацист Функ!
Идеята на Функ и Хитлер е, че Германия с огромната си територия от Рейн до Урал (преди руснаците да ги напляскат както им се полага) да бъде движеща сила в този Европейски съюз за който Хитлер чрез Функ е предвидил същите институции които сега съществуват – Европейски парламент, Европейска комисия, Европейски комисари, пълна финансова и политическа зависимост на държавите от присъединилите се към този съюз европейски държави!
Накратко – пълна финансова и икономическа зависимост …
Вярно ли е това?
Учудващото е, че е абсолютно вярно със сегашния Европейски съюз!

Целта на Функ и Хитлер е подчиняване на европейските държави в този ЕС, с хегемон Германия без да се харчат средства, минерални ресурси, които дотогава се добиваха с войни, поробване на европейските суверенни държави с икономически и политически средства!
Е случи се …

Имаме си Европейски съюз в който за съжаление членува и България!
Имаме си държавен тоталитаризъм, държавен бандитизъм, малко или много поощряван от Европейския парламент и тъпите чиновници които ние и другите членуващи в порнографския, зависим от САЩ и Германия ЕС избираме!
Историята винаги се повтаря …

А ние сега ще избираме евродепутати които ще получават много кинти за да работят не за България, а за това което им наредят господарите им, само и само те да живеят в лукс и невиждан комфорт, за разлика от сънародниците си!
Вгледайте се хубаво във фигурите и физиономиите на кандидатите от политическите партии, кандидати за Евродепутати (изключвам г-жа Елена Йончева – единствения честен кандидат), вгледайте се хубаво, слушайте им обещанията за това как безкористно, юнашки ще се борят за просперитета на България и българите!
Може и да го направят, ако отидат в Европарламента, ама друг път …
Този ЕС го измисли др.Шикелгрубер – Хитлер и неговия верен съратник, отявлен фашист Функ още през миналия век, но вече е факт.

Гласувайте, българи … Знаете ли за какви личности ще гласувате?
Гласувайте бе – масово гласувайте за новите евромаскари!
Хайл Хитлер!
оз.полк.инж. Кирил Стаменов – май 2019г.

От:24chasa.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here