Камелия трогна феновете си с пожелания за Нова година

От 20 години насам поп фолк певицата Камелия никога не е пропускала да работи на Нова година. Тази година обаче, ѝ се наложи да си остане вкъщи заради пандемията и мерките, които не бяха свалени заради празниците. Въпреки това, тя посрещна 2021 с оптимизъм и надежда, че новата година ще носи повече радост.

Поп фолк звездата сподели кадър от новогодишната нощ и смая с перфектната си визия и лъскав гащеризон, който подчертава брилянтната ѝ фигура. Тя се обърна към своите почитатели с много трогателни думи.

„Честита Нова 2021 година !!! Беше предизвикателство всичко това, което ни се случи на всички през изминалата година. Навиците ни трябваше и се промениха. Но желанието ни за живот е по-силно от всяко предизвикателство. Така, че за себе си и за Вас желая, здраве за телата, усмивки за лицата, щастие за душата и радост всеки ден… Пазете се… Обичам Ви“, написа тя.

View this post on Instagram

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Изпълнителката на "Защо повявах" се сблъска лице в лице с коварния вирус. При нея болестта прочете сравнително леко, но приятелят ѝ Цветин бе хоспитализиран и имаше сериозна опасност за живота му. Това накара Камелия да преосмисли приоритетите си, напълно да се съгласи с емидемиологичните мерки и да не скача срещу тях, както правят голяма част от колегите ѝ.

View this post on Instagram

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here