Издирват 23-годишен младеж от смолянското село Смилян

Издирва се 23-годишен младеж от смолянското село Смилян, изчезнал преди два дни.

Младият Ивелин Велинов Узунов е напуснал дома си на 26.09.2020 г. около 09:00 часа. Последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. Оттогава няма връзка с него и не се е прибирал.

Ивелин Узунов е на видима възраст около 20-25 години, ръст от 182 сантиметра, очи – кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки тип кецове. След получаване на сигнал от близките на момчето, са организирани издирвателни действия, в които участват около 10 служители на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС – Смилян, доброволци.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на лицето, да се обадят в най-близкото управление на МВР или на тел. 112.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here