Ето каква била тайната на Лили Иванова за вечна младост

Естрадната легенда Лили Иванова се маже с крем против бръчки на швейцарската марка „Ла прери” за рекодните 1500 лв., твърди таблоидът „Уикенд”, позовавайки се на информация от хора от екипа ѝ.

Звездата била луднала по помадата и не пропускала и ден, в който да нанесе от скъпоценния крем върху кожата си.

81-годишната изпълнителка неведнъж е споделяла, че няма никакви пластични операции по лицето си. Прибягвала единствено до козметични процедури. Дни преди новогодишните празници изпълнителката на „Камино” буквално била затрупана с подаръци. Лили дори публикува в личния си профил във фейсбук част от армаганите за нея. Приятели и съвсем непознати за нея хора ѝ изпратили цветя и шоколад, предимно натурален. Сред даровете имало украшения, множество плюшени играчки и картички.

Най-много Лили се зарадвала на малката кутийка с чудодейния подмладяващ крем, подарък от близък неин приятел и почитател. Певицата, която от няколко години успешно сърфира в интернет, веднага потърсила повече информация за мазилото и изпаднала във възторг, щом прочела, че има незабавен лифтинг ефект, който скоростно изтривал бръчките и заличавал годините. Скъпарският крем, който струва колкото 5 минимални пенсии, успешно се борел с признаците на стареене, правел отпуснатата кожа гладка и стегната , а тенът – сияен. Певицата вече го е изпробвала и е удивена от ефекта. Слагала си от крема всяка вечер, преди да легне.

От години, заради бръчките по лицето и ръцете ѝ, Лили не позволява да я снимат в близък план. Освен това не допуска фотографи на концертите си освен тези, които самата тя е наела. Естрадната звезда не позволява да се публикуват нейни снимки, преди тя да ги е одобрила лично.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here