Елен Колева с ново гадже и нова професия

Една от най-красивите актриси у нас обърна гръб на театралната сцена за кратко, за да се отдаде на най-новата си страст – космоенергетиката, използване на природните сили за възстановяване на организма. Елен от година е дипломиран космоенергетик и това е новата ѝ професията, научи HotArena.

Колева има и нов мъж до себе си, признава тя едва наскоро. Изпатила си вече от публичността на интимните си връзки, този път хубавицата е решила да запази гаджето си в тайна. Признава само, че е щастлива и не е самотна, но не иска да излага личния си живот на показ.

Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на актрисата, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез "изчистване" на мръсната енергия в чакровата система.

"Повечето хора ме познават като актриса, творец, човек, който дълги години е бил на сцена, но някои знаят, че аз от много време се интересувам и от религия, езотерика, различни медитативни и енергийни практики. Ние не сме просто тела, а сме преди всичко души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време", споделя Елен, която през последните няколко години промени живота си до неузнаваемост. Актрисата дори държи да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство, а не както дълги години е известна в медиите.

Изцелението за Елена идва, когато среща Ксения Бондар – магистър космоенергетик, който впоследствие става и учител на актрисата. След допира с космическото познание Колева си отговаря на въпросите, които от години мъчат съзнанието ѝ – коя е тя и каква е нейната мисия в света.

"Искам да помагам на хора, които търсят изцеление и саморазвитие" – искрена е брюнетката, чиято звезда изгря във филма "Шивачки".

Труден е пътят за Елен, докато стигне до това познание и промени живота си. Тя не крие, че дълго се е лутала, търсейки истината за себе си в другите. Признава, че образът, създаден ѝ от медиите преди години заради фаталните ѝ връзки, ѝ е тежал. Красавицата е оставила миналото зад гърба си и живее нов живот.

Актрисата не загърбва завинаги театралната сцена и не се отрича от професията си, а просто добавя още една. Работата ѝ като терапевт е основната ѝ през последните месеци, които бяха безкрайно трудни за театъра у нас.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here