Ексцентричният Моню Монев гледа доведена дъщеря

Колоритният доц. Стефан Мазов от любимия на зрителите сериал "Откраднат живот“ не е заклет ерген, за какъвто го смятат почитателите на медицинската драма. Всъщност актьорът Моню Монев от две години насам е щастливо женен, но пази в тайна името на дамата до себе си, пише седмичникът "Ретро".

46-годишният бургазлия все още няма свои наследници, но приемал като свое детето на половинката си. 13-годишната девойка екранният доц. Мазов приемал като своя дъщеря и се грижел за нея всеотдайно.

Преди да се срещне с настоящата си любима, актьорът преживял тежко разочарование в личен план, след като в продължение на 9 години живял на семейни начала с предходната си половинка, таейки надежди, че двамата ще станат родители. До важната стъпка така и не се стигнало, защото двамата с бившата му се разминавали по въпроса с децата и пропуснали момента, в който да създадат поколение. След трагичното любовно фиаско артистът за известно време се затворил в себе си и припознал самотата. За сметка на това пък точно тогава актьорската му кариера процъфтяла. Макар да е сред отличниците от класа на проф. Крикор Азарян и Тодор Колев във ВИТИЗ, Моню набира огромна популярност едва когато се включва в екипа на "Откраднат живот“, където е сред най-култовите образи и вече десети сезон е в главна роля.

В актьорската гилдия разкриват, че Монев е също толкова прикрит, колкото и д-р Мазов. Сред малкото му приятели са двойката Деян Донков и Радина Кърджилова, които били и единствените, допускани от актьора в неговото жилище. Освен ролите в Театъра на армията и сериалите "Дървото на живота“ и "Откраднат живот“ Моню доскоро имал и собствен бизнес. Още след казармата с негов другар се ориентирали правилно и се захванали с доставка на интернет. Впоследствие актьорът разширил бизнес кръгозора си и сбъднал мечтата си да управлява свой собствен ресторант. Кулинарията му била хоби от юношеските години. Наскоро обаче решил да се отдаде на заслужена почивка от бизнеса и продал фирмите си срещу солидна сума, пише още вестник "Ретро".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here