Една от най-добрите германски тунинг фирми вече е и на родния пазар

Без съмнение епицентърът на европейския тунинг на расови автомобили би могъл да бъде открит в Германия. В никоя друга държава на Стария континент не бихте могли да откриете компании като Hamann или Novitec, които да се захванат с щурата идея да “доработват” не какво да е, а истински четириколесен шедьовър от Маранело.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро – за McLaren. Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с  изключително висококачествени и съвсем не евтини продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. 

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (RollsRoyce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren – вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.

Сега, тунинг ателието Novitec е официално представено и у нас. "Ауто Италия" става официален представител на Novitec за България. С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг части за по-добра производителност и неподправен дизайн, за да отговори на всички изисквания на родния пазар, където суперкари от гореспоменатите марки съвсем не са рядкост. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here