Доналд Тръмп обмислял своята дъщеря за вицепрезидент

Държавният глава на САЩ е обсъждал възможността да издигне своята дъщеря за вицепрезидент. Твърденията са на някогашен служител на неговия щаб, цитиран от Блумбърг.

Разговори по номинацията на Иванка Тръмп е имало много пъти. Идеята е била нейната кандидатура да бъде издигната в предходната кампания.

Кандидатът за президент тогава е настоявал партньор да му е човек, на когото да има пълно доверие. Това твърди в нова книга Рик Грейтс, който заемаше висш пост в щаба на кампанията в изминалите избори.

Предложението е било направено по време на семейна среща. Тогава Доналд Тръмп заявил, че Иванка трябва да е кандидат за вицепрезидент, защото е умна и красива, което ще и донесе популярност.

Впоследствие за вицепрезидент беше избран Майк Пенс, който има широка подкрепа сред републиканците и донесе допълнителни гласове на кандидата за президент.

Представители на Белия дом не коментираха твърденията. В момента Иванка Тръмп е старши съветник в президентската администрация.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here