Добрин Гьонов: Дори колегите от Арда знаят, че нямаше дузпа

Един от шефовете на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри, че следващата седмица ще бъдат обявени два входящи трансфера, като става въпрос за млади български футболисти. Той допълни още, че се работи поне по още три трансфера. Това стана след равенството на ЦСКА 1948 при гостуването на Арда. Гьонов обърна сериозно внимание и на съдийството, като фокусира изказването си върху дузпата, която Арда получи.

"Срещнахме силния отбор на Арда. Добър мач, поздравявам домакините за цялата организация. Мартин Камбуров е изключително ценен играч. Един от най-добрите футболисти в нашия шампионат. Като цяло не съм си позволявам да коментирам съдийството. Има си хора, които трябва да го оценят. Имаше и други спорни ситуации. Трябва малко повече СК да се концентрира и има доста грешки, които не се наказват. Малко повече трябва да се работи в тази насока. Дали имаше дузпа или не… Дори колегите от Кърджали знаят каква е истината. Трябва оценяващите да си свършват работата“, каза Гьонов.

"Не мога да определя дали има тенденциозност. Комисията се събира всяка седмица, достатъчно добри съдии има в България, които да бъдат стимулирани и повишавани да ръководят важните срещи. Съдийската комисия трябва да е органа, който трябва да казва кой как съдийства“, допълни още шефът на „червените“.

"Подготвяме още следващата седмица още два наши трансфера. Работим за поне още три входящи. Подготовката е планирана да е в Турция, но наблюдаваме ситуациите. Селекцията е насочена към млади българи“, завърши Добрин Гьонов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here