Добра новина за България! Бейл няма да играе срещу националния ни тим

Звездата на Уелс отпадна от състава на своята родина за двубоя срещу България от турнира Лига на нациите. Срещата е на 14 октомври в София. Както е известно крилото има контузия в коляното и още се възстановява.

Националният селекционер на Уелс Райън Гигс призна, че няма нищо притеснително в състоянието на Бейл, но е твърде рано за него да играе, тъй като му трябва още малко време, за да бъде напълно готов.

"Не е нещо сериозно, но трябва да му се обърне внимание. За нещастие след последния ни лагер в началото на септември Гарет не е тренирал. Той едва преди няколко дни започна занимания на трева. Говорихме с него и с медицинския екип и преценихме, че тези мачове идват твърде рано. На него му трябва още малко време, за да се възстанови напълно. Контузията не е тежка, но трябва да се подходи внимателно. Вярвам, че той ще може да се завърне в игра съвсем скоро", обясни Гигс.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here