Джордж Клуни се изявява като фризьор и „домакиня“ извън екрана

Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че по време на изолацията заради коронавирусната пандемия, която прекарва със съпругата си Амал и близнаците им Александър и Ела, се занимава с някои традиционни домакински дейности, пише сайтът на сп. "People".

Той споделя, че е "взел в свои ръце" грижата за собствена си прическа, както и че сам подстригва децата си.

За Джордж Клуни изолацията се е оказала възможност да подобри фризьорските си умения.

"Подстригвам се сам, подстригвам и децата, и след това забърсвам", споделя актьорът за броя Мъж на годината на сп. "GQ", на който е на корицата.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Подобно на много семейства, холивудската знаменитост, съпругата му и близнаците им са прекарали по-голямата част от годината у дома.

Освен това Клуни се старае да не оставя цялата домакинска дейност на половинката си.

"Чистя с прахосмукачка, пера, мия чинии", допълва той.

Клуни не крие, че подобно на всички останали, му липсва нормалният живот отпреди пандемията, но разбира, че най-доброто в момента е хората да си стоят у дома.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

"Съсипва ме, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн или Боно и "U2. Наясно съм обаче, че има много по-лоши неща на света. Хората трябва да се справят с много по-големи проблеми", казва звездата от "Бандата на Оушън".

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Актьорът говори откровено и за любовта към жена си Амал, за която се ожени на церемония във Венеция, Италия, през 2014 г.

"Мислех, че никога няма да се оженя, нито да имам деца. Всичко обаче се промени, когато срещнах бъдещата си съпруга. Преди да познавам Амал, нямах идея колко огромна е празнината около мен. Никога не си бях представял, че нечий друг живот освен собствения ми, може да е безкрайно по-важен за мен. И изведнъж се появяват още два индивида, които са толкова малки и трябва да се грижиш за тях", споделя Джордж Клуни.

Когато миналата година двойката отбеляза петата годишнина от сватбата си, източник от обкръжението ѝ разкри за сп. "People":

"Джордж и Амал са по-щастливи от всякога. Той цени живота си с нея. Двамата заедно са прекрасни по толкова много начини".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here