Джони Деп: Амбър е събирала “досие” през цялата ни връзка

Актьорът Джони Деп отрече да е удрял бившата си съпруга в пристъп на ревност и да е провесвал малкото ѝ куче през прозореца на автомобил, докато беше подложен на кръстосан разпит по време на делото за клевета срещу в. “The Sun” в Лондон, предадоха световните информационни агенции.

Издателят на в. “Тhe Sun” е ответник по дело за клевета. Причината е статия от 2018 г., в която холивудският актьор е наречен “бияч на съпруги”, напомня life.dir.bg.

Актьорът отрече напълно твърденията на бившата му съпруга в съда и ги заклейми като “напълно неверни”. Той я определи като “социопатка, нарцистична и емоционално нечестна.”

Защитата на вестника разчита на обвинения на Амбър Хърд за 14 инцидента, при които Джони Деп е проявил насилие от 2013 г. до 2016 г. Той отрича всички и твърди, че Хърд е тази, която го е нападала и удряла и дори е порязала сериозно пръста му, когато е хвърлила по него бутилка водка.

При кръстосаният разпит адвокатът на “Тhe Sun” – Саша Уос, разказа за инцидент с картина, нарисувана от бивша партньорка на Хърд. Актьорът се бил подразнил от нея и се опитал да я изгори, като ударил Хърд, когато му попречила.

Джони Деп каза, че е ревнив, но отрече нападението да е истина. Той увери, че никога не е удрял Хърд, предава БТА. Той отрече също да я е удрял, когато му се е присмяла на татуировката “Вино завинаги”, преправена от “Уинона завинаги” на предишната негова приятелка Уинона Райдър. Той отхвърли всички обвинения за насилие, както и вероятността да не помни, защото е бил пиян.

Адвокатът на ответника се опита да обрисува Деп като неуравновесен човек, приемал дълго наркотици и злоупотребявал с алкохол. Макар и да призна, че от дете се е дрогирал, той отхвърли твърденията на Хърд, че се превръща в “чудовище”, когато е опиянен.

Джони Деп заяви, че изглежда сякаш през цялата им връзка съпругата му е “събирала досие” и “застрахователна полица за по-късно”. Той напомни, че Амбър Хърд също е прекалявала с алкохола често.

Деп и Хърд се срещат през 2011 г. на снимачната площадка на “Дневникът на едно пиянде” (“The Rum Diary”) и се женят през февруари 2015 г. Едва петнадесет месеца по-късно Хърд подава молба за развод и след дни получава ограничителна заповед срещу Деп. Актрисата обвинява съпруга си във физически тормоз, а той отрича.

Разводът им приключва през 2017 г., когато ограничителната заповед отпада и Деп приема да плати на Хърд предварително договорената сума от седем милиона долара.

Очаква се делото на Деп срещу издателя на в. “The Sun” да продължи три седмици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here